Nahajate se: HomeVarovanje podatkov

Izjava o varovanju podatkov 

Izjava o zasebnosti

Zahvaljujemo se vam za zanimanje za našo spletno stran. Varovanje vaše zasebnosti je za nas zelo pomembno. V nadaljevanju ponujamo podrobne informacije o ravnanju z vašimi podatki.

Varovanje osebnih podatkov (zasebnost)

Našo spletno stran lahko obiščete brez posredovanja  informacij o sebi. Osebni podatki se zbirajo le, če se jih prostovoljno predloži v okviru vašega naročila. Informacije iz vaših osebnih podatkov uporabimo brez vašega izrecnega dovoljenja, izključno za namen obdelave vašega naročila. Pri naročilu na naše novice, e-poštni naslov z vašim dovoljenjem uporabljamo za reklamne namene, dokler se ne odjavite od novic.

Preklic soglasja

Soglasja podate v okviru procesa registracije ali da v naši trgovini, če to izrecno dovoljuje. Želimo vas opozoriti, da lahko svoje soglasje kadarkoli prekličete.

Razkritje osebnih podatkov

Osebni podatki o imenu naših strank še zlasti, naslov, telefon, faks in e-poštni naslov ne bo razkriti tretjim osebam.

Varnost podatkov

Podatki so šifrirani s 128-bitnim ključem SSL prek interneta. Mi varujemo našo spletno stran in druge sisteme, s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi pred izgubo, uničenjem, dostopom, spremembo ali distribucijo vaših podatkov s strani nepooblaščenih oseb.

 

News

Izdelki za elektro trg

Termopol izdelki namenjeni elektroindustriji

Več