Nahajate se: HomeUslugeIndividualen pristop

Individualen pristop

siebdruck

Mehanika

 

V mnoge izdelke za predstavitev lahko vstavljamo papirne liste, ločilne liste, mape, vložke za dokumente. Ponujamo več  vrst in oblik mehanike – okroglo, oglato, D-obroč in mehanizme za registratorje. Na voljo je razmik med luknjami 80 mm in polnile višine od 10 do 80 mm, kot tudi posebne mehanike z drugimi razmiki lukenj in drugimi polnilnimi višinami.

 

offset

Zapirala

 

Različni izdelki imajo različne zahteve in možnosti zapiranja. Na voljo vam je več različic, kot so plug –in, ježek, zapiranje z gumbom, magnetno zapiranje, elastična vrvica, pas in dodatno možnostjo blokade ki preprečuje, da vsebina pade ven. Obstaja tudi možnost dodatnih notranjih pokrovov in loput, odvisno od želja in potreb po varovanju vsebine.

 

praegung

Dodatki

 

Za maksimalno funkcionalnost vašega proizvoda so na voljo različni dodatki kot na primer nosilec za pisalo, luknje za držanje z obrobo iz plastike ali kovine, žep za CD, transparenti žepki  različnih velikosti in ostalo, glede na vaše želje in potrebe. Dodatno lahko izdelek opremimo z ročaji, konzolami in ojačitvami ter kovinskimi ščitniki robov, da je dosežena večja stabilnost in odpornost izdelka.